“Ceci n’est pas une Salle”

“Van mijn passie mijn beroep maken; dat is wat ik wil” hoorde ik mezelf steeds zeggen. Lang heb ik er niet over nagedacht! Ik ben er trots op me aan u voor te stellen als uw Location Hunter of ook anders gezegd uw Organisator van speciale momenten.

Misschien heb ik al eens voor u een speciaal feest mogen regelen of een magische locatie kunnen vinden? Misschien hebt u vernomen dat u als u iets bijzonders wenst bij mij moet zijn?

Ik mag zeggen oog te hebben voor mooie, speciale en originele plekjes en voor de sfeer die daarbij hoort. Voor velen heb ik al feestjes, uitstapjes, weekends mogen organiseren. En ook voor bedrijven personeelsfeesten geregeld.
Wat u zoekt ga ik voor u vinden, het kan een oude schuur, een kasteel, een verlaten stationsgebouw zijn, in ieder geval een podium dat bij uw wensen aansluit.

U mag ervan uitgaan dat bij iedere locatie die ik zoek, uw wensen mijn wensen zijn en ik ervoor zorg dat uw verwachtingen waar worden gemaakt, of misschien zelfs nog meer dan waar?

Bent u op zoek naar die ene bijzondere locatie, wenst u een origineel feest, zoekt u “magie” dan bent u bij mij aan het juiste adres!
k mag zeggen oog te hebben voor mooie, speciale en originele plekjes en voor de sfeer die daarbij hoort. Voor velen heb ik al feestjes, uitstapjes, weekends mogen organiseren. En ook voor bedrijven personeelsfeesten geregeld.

Wat u zoekt ga ik voor u vinden, het kan een oude schuur, een kasteel, een weiland of een bruine kroeg zijn, in ieder geval een podium dat bij uw wensen aansluit.